El Garatge de David

Servei de Taller a Terrassa

El 6 desembre 1983 neix l'empresa de caràcter familiar El Garatge. Des de fa més de 30 anys El Garatge porta oferint una àmplia gamma de serveis als seus clients.
web
Gràcies al tracte amable i personalitzat fan de El Garatge una empresa distingida i de confiança en el món de l'automoció.

Per a l'empresa, l'actiu més important és el nostre capital humà, és per això que la gran formació i experiència dels nostres treballadors fan dels nostres clients amics satisfets.

Si ha de reparar o revisar el seu vehicle no dubti en demanar pressupost sense compromís, posis en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari contactar o bé trucant al número de telèfon que apareix a la pestanya contactar. L'atendrem el més aviat possible oferint uns preus molt competitius i utilitzant recanvis de qualitat. També podeu consultar tots serveis que els podem oferir a la pestanya Serveis.
 

Taller El Garatge de David

Reparació, Manteniment, Posada a punt del seu cotxe ...

Galeria de Fotos:


 
Taller a terrassa, mecànic a terrassa, posada a punt del vehicle, preITV, manteniment del cotxe, canvi d'oli, canvi del filtre d'oli, canvi de filtre de pol · len, substitució de les pastilles de fre, canvi del líquid de frens, revisió electrònic, emplenat o substitució del líquid anticongelant, canvi de pneumàtics, reparació de punxades ...

www.elwebero.es té tots els drets reservats © 2020
Avís legal

Webmaster: www.elwebero.es